|
|
Dabar yra 24 Geg 2013, 20:41
|
Peržiūrėti neatsakytus pranešimus | Peržiūrėti aktyvias temas
Konkursas "Geriausias Forumo Patarėjas 2011"
| Autorius |
Žinutė |
|
Rojus
Admin
Užsiregistravo: 10 Sau 2004, 20:36 Pranešimai: 1257 Miestas: Vilnius
|
 Konkursas "Geriausias Forumo Patarėjas 2011"
Visiems dėkojame už aktyvų dalyvavimą Forume, pagalbą vienas kitam, informacijos dalijimąsi mūsų bendruomenėje. Tikimės, daugelis mūsų, nepriklausomai nuo sodininkavimo stažo, svetainėje rado naudingos informacijos, idėjų ar tapo bičiuliais susipažinę gyvai.
Skelbiame mini konkursą!
Renkankame geriausią, įdomiausią, mieliausią, naudingiausią 2011 metų PATARĖJĄ.
Kiekvienas iš mūsų, dalyvaudamas konkurse, galime pasakyti AČIŪ žmogui, kuris labiausiai, Jūsų manymu, pagelbėjo, pasidalino informacija ar tiesiog patinka jo mintys išdėstytos mūsų forume.
Konkurso taisyklės:
1. Dalyvis turi būti registruotas forume ne vėliau, kaip iki 2012.03.21. 2. Vienas dalyvis gali siūlyti tik vieną kandidatą 3. Balsavimas vyksta, siunčiant asmeninę žinutę moderatoriui MINDAUGAS, kurioje parašote kas Jūsų manymu yra vertas geriausio patarėjo vardo. (Pasirenkama „Vartotojo pultas > asmeninės žinutės > įrašant vartotojo vardą MINDAUGAS") 4. Negalima balsuoti už temų moderatorius.Temų moderatoriai, kaip ir kiti dalyviai, gali balsuoti tik už VIENĄ kandidatą. 5. Konkursas įvyks, jei balsuos ne mažiau 50 forumo dalyvių. 6. Geriausio PATARĖJO rinkimai pradedami nuo 2012 03 22 iki 2012 04 22 (24 val. 00 min.).
Prizai:
1 vieta - 170Lt vertės kuponas
2 vieta - 110Lt vertės kuponas
3 vieta - 70Lt vertės kuponas
Su šiais kuponais bus galimybė įsigyti vynuogių sodinukų svetainėje
www.Vynuoges.lt.
Komentaras: Sodinukus reikia atsiimti vietoje.
Geriausio patarėjo vardo laimėtojas bus skelbiamas (2012 04 30). Skelbiant rezultatus, nurodysime : 1. Bendrą dalyvavusių balsavime skaičių (nenurodant kas ir už ką balsavo), 2. Geriausio patarėjo vardui gauti nominuotus pretendentus ir surinktų balsų skaičių.
Organizatorius: Rojaussodai.lt Rėmėjas: Vynuoges.lt Koordinatorius: Vynmedžių skyriaus moderatorius Mindaugas
|
| 21 Kov 2012, 17:34 |
|
 |
|
BarBora
Patyręs dalyvis
Užsiregistravo: 02 Bir 2008, 07:55 Pranešimai: 814 Miestas: Žemaitija
|
 Re: Konkursas "Geriausias Forumo Patarėjas 2011"
Geras konkursas  , tik dalinai nesutinku su 4 punktu Cituoti: 4. Negalima balsuoti už temų moderatorius. ir štai kodėl: 1. Moderatoriai aktyviai dalyvauja, visada pataria, atsiliepia į kiekvieną klausimą, neaiškumą (nenuvertinu ir kitų dalyvių nuopelnų, pagalbos) 2. Moderatoriai parinkti vykusiai, yra kompententingi tiek savo moderuojamuose temose, tiek kitų. 3. Nemanau, kad balsuojant už vieną, ar kitą moderatorių tai būtų lyg atsilyginimas už jo darbą, nes jie ne tik savuose temose pataria, o dalyvauja visame RSF. 4. Kaip tik jie mums duoda pastabas, jei kalbam ne į temą, pataiso mus, nukreipia, nurodo kurioje temoje pasiteirauti, ar rašyti savo postą ir t.t. 5. Moderatorių tikrai nėra 50, kad vien jie galėtų išrinkti susitarus vieni kitus. P.S. kaip tik aš ir turėčiau būti "patenkinta", kad neįtraukti moderatoriai, nes esu gavusi pelnytų pastabų kaip tik iš jų, nė kiek nepykstu, nes tikrai kartais nesusilaikau ir lepteriu ne vietoje  tai gi manau, kad balsuojant už moderatorius nebus prasižengta etikai. Nebent būtų suorganizuotas konkursas - "Geriausias RSF moderatorius" ar kažkaip panašiai. Jei taip buvo nutarta bendrame pasitarime su moderatoriais, mano postas gali būti laikomas negaliojančiu.Ką mano kiti, ne moderatoriai?
| 21 Kov 2012, 20:56 |
|
 |
|
Rojus
Admin
|
Barbora, konkursas yra ne geriausio moderatoriaus 2011 rinkimai, o geriausio patarėjo 2011 rinkimai.
Tikrai forumiečių tarpe yra daug gerų patarėjų. Šiuo atveju renkame narį vadovaudamiesi subjektyvia nuomone.
Pagerbdami moderatorių darbą mes tikrai netolimoje ateityje surengsime "Geriausio metų moderatorius 201.." rinkimus.
Bet dabar prašau išsirinkite savo nuožiūra vieną praėjusių metų forumietį, kuris yra vertas GERIAUSIO PATARĖJO 2011 Vardo.
|
| 21 Kov 2012, 21:23 |
|
 |
|
Edvinas
Patyręs dalyvis
|
Tikrai nuostabi idėja, tik kad daugiausiai aš galiu padėkoti moderatoriams, jie mūsų kelrodės žvaigždės šiame forume. Bet aišku ir ne vien moderatoriai man daug pagelbėjo. Tik kad sunku vieną išsirinkti 
|
| 22 Kov 2012, 19:29 |
|
 |
|
Tensija
Moderatorius
Užsiregistravo: 02 Bal 2008, 16:25 Pranešimai: 5884 Miestas: Sergeičikų k. prie Kauno
|
Man labai įdomu: ar mes (visi) matysime konkurso eigą? T.y. kiek jau yra pasiūlytų personų. Nereikia balsavimo už jas skaičiaus, bet dienos pasiūlymų - manau, kad būtų įdomu.
_________________Aš ne burtininkė, aš dar tik mokausi... Mano tinklaraštis
|
| 23 Kov 2012, 18:41 |
|
 |
|
Edvinas
Patyręs dalyvis
|
Pritariu Tensijai. Bent kokią tarpinę lentelę. Kad bent jau kandidatai būtų aiškus. Gal taip lengviau ir pats galėčiau išsirinkti, nors mintyse vieną narį turiu, bet mąstau ir apie kitus.
|
| 27 Kov 2012, 22:01 |
|
 |
|
Rojus
Admin
|
Manau kaip tik geriau vadovautis savo galva, ir priimti savo sprendimą. Taip bus sąžiningiausia.
|
| 27 Kov 2012, 22:05 |
|
 |
|
Edvinas
Patyręs dalyvis
|
Rojus rašė: Manau kaip tik geriau vadovautis savo galva, ir priimti savo sprendimą. Taip bus sąžiningiausia. Taip ir padariau, jei nesumaišiau, tai Mindaugui jau parašiau  Šiokios tokios dvejonės buvo, bet dabar jau tikrai užtikrintas, ir garantuotas kad tas narys verčiausias tokio įvertinimo. Sėkmės 
|
| 27 Kov 2012, 22:12 |
|
 |
|
Kleckas
Senbuvis
Užsiregistravo: 26 Sau 2006, 00:35 Pranešimai: 1647 Miestas: Romainiai
|
Gal dar liko koks nors "lyčnas" prizas, kad ir nedidelis? Padarytųme dar vienus rinkimus - "Blogiausias Patarėjas 2012". Nes čia kai kas taip stengiasi, stengiasi ... ir lieka neįvertintas. P.S. Dėl prizo - gerai būtų, kad tiktų 7 zonai 
|
| 12 Bal 2012, 16:34 |
|
 |
|
Daisa
Ekstra senbuvis
Užsiregistravo: 09 Bal 2007, 17:01 Pranešimai: 2747 Miestas: Kaunas
|
Juk reiks iš toli plaukti ar skristi. Prizą gi pasiimti vietoj .
|
| 12 Bal 2012, 23:27 |
|
 |
|
Fuksas
Patyręs dalyvis
Užsiregistravo: 03 Kov 2006, 10:14 Pranešimai: 915 Miestas: Vilnius
|
_________________http://public.fotki.com/Fukso/Vladimiras Grabusovas (1956 02 13 – 2012 04 28)
|
| 13 Bal 2012, 08:46 |
|
 |
|
Mindaugas
Dalyvis
|
balsavimo rezultatai tokie, kad lyderio nera. Prizai labai tinkantys rozininkams ir visiems kitiems kurie neaugina ir nesiruosia auginti vynuogiu  Taciau, priza juk galima kam nors padovanoti  Tarkime man 
|
| 19 Bal 2012, 12:36 |
|
 |
|
Edvinas
Patyręs dalyvis
|
Prizas mane domina, bet iš manęs patarėjęs nekoks. Dar per jaunas gyvenimo tiesas, ar patarimus dalintis. Nors vienoj temoj aš jų nemažai išsakiau, bet tai nublanksta prie visų kitų 
|
| 19 Bal 2012, 12:48 |
|
 |
|
Koala
Ekstra senbuvis
Užsiregistravo: 25 Sau 2008, 14:12 Pranešimai: 2722 Miestas: Siesikai Ukmergės r. / Jonava
|
Mindaugas rašė: balsavimo rezultatai tokie, kad lyderio nera. Nejaugi visi surinko vienodą balsų skaičių, nes ir vieno balso persvara yra persvara. Rožininkams labai tinka auginti vynuoges, nes jau ką ką, o augalus dengti mes labai įgūdę - perprasim ir agrotechnikos subtilybes.
_________________ Vienam džiaugtis truputį liūdna. (G. E. Lesingas)
|
| 19 Bal 2012, 13:10 |
|
 |
|
Edvinas
Patyręs dalyvis
|
Koala rašė: Mindaugas rašė: balsavimo rezultatai tokie, kad lyderio nera. Nejaugi visi surinko vienodą balsų skaičių, nes ir vieno balso persvara yra persvara. Matyt visi rašė tik po vieną. Galima juos išrašyti, ir iš jų rinkti tuos tris prizininkus.
|
| 19 Bal 2012, 13:13 |
|
|
Dabar prisijungę |
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias |
|
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume
|
|
|
|
 |